Troldtekt akustik fagmand

​Vidste du?​

Vi er uddannet Troldtekt akustik fagmand.

Hvad betyder det?

Det betyder at vi er certificeret af Troldtekt, hvilket har betydning for dig.

Du får en håndværker, der:​

  • ​​​Virkelig ved noget om god akustik. ​​En certificeret Troldtekt akustik-fagmand har gennemgået kurser i vigtige akustiske begreber. Derfor ved han, hvad han snakker om.
  • ​Har forståelse for materialers betydning for lyden. ​​En Troldtekt akustik-fagmand er i stand til at "læse" og beregne et rums akustik, inden tømrerarbejdet går i gang.
  • ​Foreslår den rette loftløsning til dit behov. Hvilket loft der er bedst for dig, afhænger blandt andet af rummets konstruktion. Vælger du en Troldtekt akustik-fagmand, får du den rette rådgivning.
  • Monterer Troldtekt professionelt og med flot finish. En Troldtekt akustik-fagmand har modtaget undervisning i at montere pladerne korrekt. Det er din garanti for et flot resultat.
  • ​Følger Troldtekts vejledning og anbefalinger. Troldtekt plader skal akklimatisere før montering – og den bedste akustik opnås med mineraluld bag pladerne. Det og meget mere ved en Troldtekt akustik-fagmand.
  • ​Er opdateret om nye muligheder med Troldtekt. Troldtekt udvikler løbende produkterne sammen med byggerådgivere og arkitekter. Din Troldtekt akustik-fagmand kender altid de nyeste løsninger.

​​

Har du lyst til at høre mere om Troldtekt, så kontakt os.

Få et uforpligtende og​

Gratis tilbud!​

Udfyld formularen og beskriv den opgave du ønsker tilbud på. Vi vil bestræbe os på at kontakte dig hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Solidt håndværk​​

Byg Garanti​​

Gratis tilbud​