​✔ Solidt håndværk ✔ Byg Garanti ✔ Gratis tilbud

Profil af Mørk Andersen Byg ApS

Jeg er uddannet tømrer og konstruktør, og har i over 15 år fungeret som projektchef i et privat boligudlejningsselskab. For 7 år siden startede jeg Mørk Andersen Byg ApS. Firmaet består i dag af Mester, to tømrersvende, tre engagerede lærlinge og 1 pensionist med mange års erfaringer.

Vi er et tømrerfirma med bred erfaring indenfor nybyggeri, renovering og ombygning. Vi påtager os arbejde i fagentreprise, hovedentreprise samt totalentreprise. Dette gælder for private boliger såvel som udlejningsejendomme og erhvervsbygninger. For os er ingen opgave for lille eller for stor.​

Vi er et firma for hvem kvalitet og punktlighed er en selvfølge, da vi ved, at det er vigtigt for dig som kunde at tidsfrister overholdes.

​Derfor udfærdiger, vi ved starten af et projekt en skriftlig aftale, som indeholder alle væsentlige beslutninger for bygesagen. Det betyder, at der gennem byggeprocessen sikres en tæt kontakt mellem bygherre og Mørk Andersen Byg ApS, således at ændringer kan foretages uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Få et uforpligtende og​

Gratis tilbud!​

Udfyld formularen og beskriv den opgave du ønsker tilbud på. Vi vil bestræbe os på at kontakte dig hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Facebook

Følg med på vores Facebook hvor vi løbende skriver om aktuelle projekter og nye ydelser.

Medlem af

​Firmainfo

Mørk Andersen Byg ApS

CVR: 29193959

Nørrebrogade 118, 8700 Horsens

Telefon: 28 80 29 69

E-mail: m-a-byg@mail.dk